Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. kolo A tým: Sokol Hroznová Lhota - Sokol Rakvice 2-1

6. 4. 2010

16. kolo A tým: Sokol Hroznová Lhota - Sokol Rakvice 2-1 (0-0)
Branky: vlastní, Náhlík - Valenta

 

    

Po předešlém nezdařilém zápase v Mutěnicích si Trauben přál získat první 3 body na domácí půdě. O kvalitách soupeře z Rakvic nebyla pochyb. Moc dobře jsme si všichni pamatovali náš první vzájemný duel z podzimu, kdy jsme jen s nutnou dávkou štěstěny odvezly plný počet bodů. Od prvních minut utkání se obě mužstva snažila držet míč na svých kopačkách. Bohužel rychlost si podala ruku s nepřesností a tak ani jeden s mančaftů nezvedl diváky ze sedadel kloudnou akcí. Hra se přelévala jen mezi vápny.  Až hvizd rozhodčího ukončil jinak fádní první poločas .

 

Všechno důležité se odehrálo až dlouho po přestávce.  To v 65. minutě po faulu na Tomáše Podolana zahrával od lajny trestný kop Ondřej Bíla a hostujci hráč si nešťastným zákrokem vrazil míč do vlastní branky. 1:0. O minutu později se ve vápně uvolnil opět ondřej Bíla. Hráč Rakvic jej nedovoleně podrazil. Bohužel rozhodčí posoudil zákrok jako simulaci a ocenil domácího kapitána žlutou kartou.  Domácí hra na pár minut polevila a to stačilo hostům k osmělení. V 79. minutě se řítili Rakvice na naši branku v přesile a po centru se ocitl v gólové šanci hostující Kalouda ale Štěpán nadvakrát zlikvidoval nepříjemnou střelu k tyči. Tak tak. Nájezdy hostů nenápadně pokračovaly. Domáci vyklidili střed pole a přišel trest. V 80 minutě se z brejku ze strany odhodlal k těžké střele hostující hráč číslo 10 Valenta a nekompromisní bombou vyrovnal na 1:1.  V té samé minutě střídal Antonín Náhlík unaveného Tomáše Podolana.  Ihned porozehrání se dostává k míči a pro radost všech domácích fanoušků rozvlňuje s přehledem sít a opět posadí Hroznovou Lhotu do vedení. 2:1! Těsně před koncem zápasu ještě faluje na hranici pokutového uzemí Schwarzbier Kaloudu. Rozhodčí píská přímý volný kop. Ovšem kapitán domácíh trefuje prvního bránícího hráče. Je konec. Hroznová vyhrála a získala 3 důležité body pro udržení 7. místa v tabulce.

 

 

 

Sestavy:

 

Rakvice

 

Strýček jan, Prachař Vladan Kadlec Jan, Pátek Radek, Prachař Kamil, Kalouda Pavel, Ruber Michael, Valenta Vít, Tomka Viktor, Jankovič Libor, Suský Stanislav

 

náhradníci: Chrástek Antonín, Polášek Martin, Blažek Radek, Pohanka Lubor

 

Hroznová Lhota

 

Stanislav Štěpán  Hlahůlek Radek, Pravda Jirka, Bíla Ondřej, Lipčík Lukáš, Šrahůlek Zdeněk, Schwarzbier Kamil, Lipčík Josef, Lipčík Petr, Smištík Jan Podolan Tomáš  náhradníci Šupa Pavel, Náhlík Antonín, Kučera Jan,  Smištík Pavel, Jago Roman,  Jegla Lukáš.