Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. KOLO A TÝM: Sokol Hroznová Lhota - Agro Milotice 0:0

24. 8. 2008

Sokol Hroznová Lhota – Agro Milotice 0:0

Diváci: 220

 

Tradičně vyhecované derby tentokráte nenašlo svého vítěze, ačkoliv favorizovaným hostům scházely často k vítězné brance centimetry.

První půle se nesla v opatrném duchu, když se hrálo především mezi oběma šestnáctkami. Oba týmy bojovaly, ale akce většinou končily v dobře organizovaných obranách. Bylo k vidění několik rohových kopů na obou stranách. Domácím fanouškům zatrnulo, když se ve 37. minutě postavil k exekuci přímého kopu ze strany obávaný levonohý šutér Radek Kundrata, ovšem jeho střela těsně minula břevno domácí brány.

Ve druhé půli chtěly oba týmy strhnout vedení na svou stranu, do vyložených šancí se však dostávali pouze hosté. V 50. minutě vytasil domácí gólman Stanislav zázračný zákrok proti Lamáčkově hlavičce z pěti metrů. V 75. si na centr nebezpečného Iva Kundraty počkal na malém vápně Hofr, ale sám před gólmanem bránu minul a minutu před koncem předvedl individuální akci hostující Šifel, který se prosadil přes obránce a jeho tvrdou střelu po zemi Stanislav reflexivně vychýlil nohou mimo bránu. Domácí celek dřel, ale všechny jeho centry buď vyhlavičkovali pozorní obránci Milotic, nebo vyboxoval gólman Holub. Po dlouhé době tak tradiční derby dvou rivalů skončilo nerozhodně. Domácí tým získal první body, naopak Milotice jsou výsledkově zatím za očekáváním.

 

Sokol Hroznová Lhota:
Stanislav – Schwarzbier, Suchý, Karásek, Smištík J. – Lipčík M., Lipčík L., Bíla (c), Smištík P. (61. Jung) – Gavlík, Pravda

 

Agro Milotice:

Holub – Zajíc, Šeďa, Balous, Neduchal – Dobeš, Hofr (90. Měchura), Kundrata R., Kundrata I. – Lamáček (58. Šťastný), Šifel