Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. KOLO A TÝM: Sokol Hroznová Lhota - Agro Milotice 2-0

20. 9. 2009

Sokol Hroznová Lhota - Agro Milotice 2-0 (1-0)
Branky: 9. Schwarzbier, 54. Pravda
90 + 3. ČK Balous (M)

Do utkání vstoupili lépe domácí hráči, kteří se ujali vedení již po 9 minutách hry. Po rohovém kopu vracel míč naslepo do vápna Hlahůlek, našel svého spoluhráče Schwarzbiera, který nekompromisně levačkou rozvlnil síť, 1-0.

V 15. minutě pak zatrnulo všem fanouškům po ošklivé srážce domácího gólmana Stanislava s hostujícím hráčem, po které musel strážce domácí svatyně opustit hřiště na nosítkách a pokračoval dále do nemocnice. Jeho místo mezi třemi tyčemi zaujal Pavel Šupa. Když se po dlouhém přerušení začalo opět hrát, upadla hra do šedého průměru. Ani jeden tým nepřekypoval aktivitou a mnohý divák se začal nudit. Pozvednout úroveň zápasu se snažil až v 19. minutě domácí kapitán Bíla, který se uvolnil mezi čtyřmi protihráči a krásnou střelu poslal těsně nad. Hosté v první půli hrozili zejména po přímých kopech Radka Šifela. Na jeden z nich si ve 22. minutě naběhl Zbyněk Antoš, ale prudkou hlavičkou těsně minul. S dalším přímým kopem Šifela si s obtížemi poradil Šupa, to se psala již 42. minuta zápasu. V nastaveném čase první půle pak centr proletěl až ke Šťastnému, ten byl tísněn Janem Smištíkem, který jeho střelu tečoval mimo brány.

Do druhé půle naordinoval hrající trenér Neduchal Miloticím větší aktivitu a ty začaly zle dotírat na domácí obranu. Ofenzívu Agra táhnul především rychlý Ivo Kundrata. Ten hned po minutě hry ve druhé půli uháněl na Šupu, až mu míč v poslední chvíli ukopnul vracející se Hlahůlek. Domácí si v prvních deseti minutách druhého poločasu koledovali o vyrovnání, až přišla 54. minuta. Po vypíchnutí míče váhajícímu soupeři nastartoval rychlý protiútok Petr Lipčík, sprintem unikl dotírajícímu obránci a servíroval míč před prázdnou bránu Pravdovi, ten jej měl sice na dlouhou nohu, ale přesto dokázal zamířit k levé tyči, 2-0.

Poté hra opět na nějakou dobu upadla. O vzrušení se tak opět postaral až hostující Ivo Kundrata, který v 69. minutě nasadil k rychlému sprintu, unikl jak Schwarzbierovi, tak Hlahůlkovi a k jeho přízemnímu centru před prázdnou bránu chyběly Hofrovi zhruba dva kroky. Ivo Kundrata byl v hlavní roli také v 76. minutě, když po zmatku v domácí obraně vypálil křížnou ránu, která těsně minula vzdálenější tyč. V 80. minutě pak bylo Agro nejblíže ke gólu, když dvakrát během dvou sekund zvonilo po střelách z bezprostřední blízkosti břevno, poté míč chytil ležící šupa. Hostující hráči jej sice dotlačili za brankovou čáru, ale až po faulu na domácího gólmana, gól tedy nemohl být uznán. Za další minutu nebezpečně vypálil Šifel z přímého kopu, ovšem těsně minul. V nastaveném čase druhé půle pak ještě uviděl druhou žlutou kartu Jiří Balous, který si neodpustil zbytečné sprosté gesto vůči protihráči a musel předčasně opustit hřiště. Domácí tým výhru udržel.

 

Sokol Hroznová Lhota:

Stanislav (15. Šupa) – Smištík J., Schwrzbier, Hlahůlek, Mikeska – Lipčík M., Bíla (c), Strachota (68. Podolan), Šrahůlek (57. Lipčík L.) – Pravda, Smištík P.

 

Agro Milotice:

Nedvědický – Zajíc (75. Měchura), Neduchal, Antoš Z. (23. Balous), Šeďa,– Šifel, Holub, Hofr (c), Vaněk, – Šťastný (61. Antoš M.), Kundrata I.