Jdi na obsah Jdi na menu
 


Družstevník Blatnice - Sokol Hroznová Lhota 0:0

30. 3. 2008

Družstevník Blatnice – Sokol Hroznová Lhota 0:0

 

Vinařské derby se hrálo za krásného počasí, ovšem na hrbatém terénu, který činil velké problémy jak hostujícím, tak i domácím hráčům. Hosté byli od samého začátku fotbalovější, domácí hráči kontrovali bojovností a hrozili především ze vzduchu.

Do první vážnější příležitosti se dostali hostující hráči. Do protiútoku dva na jednoho vyrazili Richard Slovák a Ondřej Bíla, první jmenovaný předal míč pod sebe na hostujícího kapitána, jenž však nezachoval chladnou hlavu a sám před domácím gólmanem mu napálil míč zbrkle z první do náruče.

Domácí tým spoléhal především na standardní situace. Ve 22. minutě vyvrcholila série tří domácích rohových kopů hlavičkou Bílka, kterou musel Stanislav v poslední chvíli vyboxovat z pod břevna.

Ve 29. minutě se zrodila největší šance zápasu. To se při zpracování míče nedohodli domácí gólman Melichárek s obráncem Vaňkem, jejich nedorozumění využil Jagoš, ovšem namísto pohodové střely do prázdné brány vyslal pouze slabou střelu vedle.

Do konce první půle se již větší gólová příležitost nezrodila. Domácí se sice bránili tlaku Sokola, ten však nedokázal pozornou obranu přelstít.

Také druhá půle začala v podobném duchu. Hosté se snažili tvořit hru, domácí vyráželi k protiútokům, které však nebyly příliš nebezpečné. O vzrušení se ve druhé půli postarali jako první hosté. Na centr zprava si naběhl Slovák a jeho střela z voleje mířila vysoko nad.

Také domácí zahrozili, a to opět ze vzduchu. Na Vyskočilův centrovaný míč si naběhl opět Bílek, ale sám před Stanislavem vyprodukoval pouze slabou hlavičku.

Do poslední šance se pak dostal Slovák, jenž pálil velmi nebezpečně z voleje, nicméně Melichárek jeho tvrdou střelu nadvakrát zlikvidoval.

Derby mezi Blatnicí a Hroznovou Lhotou tak nepoznalo vítěze. Zápas výborně odřídil hlavní rozhodčí Šebela.

 

Sokol Hroznová Lhota:

 

Stanislav

 

Schwarzbier

 

Smištík J.                     Lipčík M.                   Bartošek

 

Slovák             Bíla (c)                  Lipčík L.         Maňák

                                                                    (51. Smištík P.)

                        Pravda             Jagoš

 

Družstevník Blatnice:

Melichárek – Bílek, Cileček, Vaněk, Těthal (49. Roman) – Vyskočil (c), Balko, Uher (53. Ižo), Cícha – Vavřík, Mikéska

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář