Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. kolo A tým: Agro Milotice – Sokol Hroznová Lhota 1 : 1(1:1)

2. 5. 2010

20. kolo A tým:  Agro Milotice – Sokol Hroznová Lhota   1 : 1(1:1)

Šťastný - Schwarzbier

Na podmáčeném terénu se utkali dva soupeři, kterým se na jaře příliš nedaří. První branka na sebe nenechala dlouho čekat. Schwarzbier tečoval v malém vápně střelu Šrahůlka a dostal hosty v 5. minutě do vedení 1:0. Od začátku utkání drželi míč na svých kopačkách více hosté . Ve 20. minutě zahrozil hlavou Petr Lipčík. O několik minut později si domácí obránce málem srazil centr Podolana do vlastní sítě. Domácí se dočkali vyrovnání až těsně před koncem poločasu. Šťastný se protáhl přes bránící hosty a nedal Stanislavovi šanci. 1:1. V druhé půli se obě mužstva přestala věnovat fotbalu a hra se změnila v boj o každý míč. Sudí proto musel v několika případech trestat hráče žlutou kartou. Asi největší šanci na skórování měl hostující Lukáš Lipčík. Jeho lob vytěsnil domácí Hofr mimo branku. S konečným výsledkem 1:1 mohly být nakonec spokojeny oba mančafty.

 

Hroznová Lhota:  Stanislav - Schwarzbier, Štefánek, Šrahůlek, Smištík (Podolan 20´) - Bíla, Lipčík M., Lipčík L., Lipčík J - Lipčík P., Pravda J.

Milotice: Nedvědický Z. -Knotek P. Neduchal R. Hofr L. Šeďa R. - Zajíc R. Holub L, Balous J, Kundrata F. - Šifel R. Šťastný L