Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. kolo A tým: Celtic Bořetice - Sokol Hroznová Lhota 3 : 0 (0:0)

31. 5. 2010

24. kolo A tým: Celtic Bořetice - Sokol Hroznová Lhota 3 : 0 (0:0)

Petrásek, Novotný, Kadlec

Hroznová Lhota se představila v Bořeticích bez dvou hráčů základní sestavy. Temné mraky hrozily, že se utkání vůbec neodehraje. Od začátku utkání favorit jasně držel míč a hostující k němu moc často nepouštěl. Domáci se do šancí příliš nedostávali.  Stanislav zlikvidoval střelu Veselého , stejně jako neškodný pokus Brazilce Flavia. Hosté se ze své poloviny dostávali jen sporadicky. Výjimkou byl průnik Podolana, který ovšem nezakončil. Bořetice se dočkaly gólu až po přestávce. Domáci odcentroval přes bránícího hráče do vápna, kde už čekal neobsazený Petrásek. Prostřelil gólmana i dva obránce. 1:0. Běžela 52´ minuta. K trestnému kopu z dobrých 35 metrů se postavil domácí Novotný. Ranou k tyči překvapil hostujícího brankaře. 2:0. Bořetice zvýšily aktivitu. Za zmínku stojí střela Jambora a hlavička Veselého těsně nad. Konečné skóre 3:0 stanovil Kamil Kadlec. Vnikl do vápna. Bez problémů obešel obránce a Stanislavovi nedal nejmenší šanci.

Hroznová Lhota: Stanislav - Jung, Štefánek, Lipčík M., Pravda, Bíla, Lipčík L.(35´ Kučera) , Lipčík J. (70´ Hlahůlek), Lipčík P., Smištík, Podolan,         Šupa

Bořetice: Galla - Novotný, Sokolář, Krška (87´ Petrásek D.), Černý, Jambor (68´Kirschbaum), Ráztočný, Petrásek, Veselý, Kadlec, Flavio (57´Gehr)