Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. kolo A tým: Sokol Hroznová Lhota - SAZ Blatnice 1 : 1 (0:0)

6. 6. 2010

25. kolo A tým: Sokol Hroznová Lhota - SAZ Blatnice 1 : 1 (0:0)

Bíla - Zalubil

Na tradiční derby mezi Hroznovou Lhotou a Blatnicí se příšlo na Zelničky podívat více než 280 diváků. Od začátku utkání bylo zřejmé, že se bude jednat o bojovný mač. Jako první se do šance dostal hostující Janík, ale hlavou nemířil přesně. Domácí od počátku hýřili větší aktivitou a bojovností než jejich favorizovaný soupeř. Pokus Michala Lipčíka z 25' minuty nikterak nevystrašil Podolana v blatnické bráně. O střelu se pokoušel i hostující  Jílek, ale mířil příliš vysoko. Největší příležitost za domácí spálil Pravda, když nevyužil skvělou brejkovou přihrávku od Bíly a vůbec nevystřelil. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 0:0. Hosté vystřídali a bylo to hned znát. Agilní Macko si vzal na vlastním vápně míč a prošel přes spletici bránících hráčů téměř přes celé hřiště. Tam jeho přihrávku nezužitkoval Zalubil. Chvíle tohoto nejlepšího střelce teprve příšla o několik minut později. Po fatálních chybách v domácí obraně se Zalubil dostal k míčí a nedal Stanislavovi nejmenší šanci. 0:1. Domácí se ale nevzdali a postupně se dostávali k šancím. Lukáš Lipčík mířil ještě vedle, ale v 63. minutě hostující Cileček nezachytil příhrávku od Smištíka na Tomáše Podolana. Ten poslal prudký centr do malého vápna, kde jej tečoval Bíla. Se štěstím pro domácí si Macko srazil míč do vlastní sítě. 1:1. Poslední příležitost udělat něco s konečným výsledkem měli hosté z přísně nařízeného trestného kopu. Bohužel se špatným rozehráním  o tuto možnost připravili a tak se oba mančafty podělily o spravedlivý bod.

Hroznová Lhota: Stanislav, Jung, Štefánek, Lipčík M., Pravda (56'), Bíla, Lipčík L. (78'), Schwarzbier, Lipčík J.(57'), Lipčík P., Podolan T.     Šupa, Hlahůlek, Kučera (78'), Náhlík (56'), Smištík (57').

Blatnice: Podolan Z., Malůš, Zalubil, Cileček, Janík, Špacír (46'), Jílek, Šmajstr, VAněk (67'), Janoušek, Štefánek(76').    Ondroušek (67'), Macko (46'), Vavřík (76').