Jdi na obsah Jdi na menu
 


Agro Milotice – Sokol Hroznová Lhota 2:3

20. 8. 2007

Agro Milotice – Sokol Hroznová Lhota 2:3 (2:1)
Branky: 19. Kundrata Radek, 23. Šťastný – 33. vlastní, 51. Jagoš, 82. Slovák

Utkání dvou tradičních rivalů začalo ve vysokém tempu z obou stran. Posílený hostující celek však od začátku začal dávat najevo, že tentokrát nebude hrát na pažitu Agra druhé housle.
Šestá minuta zápasu, na zteč domácí branky vyráží hostující Jagoš, ale podklouzne, místo střely tak volí zpětnou přihrávku na Michala Lipčíka, jehož střela končí na břevně!
Domácí celek byl v poli od začátku pod mírným tlakem, nicméně jeho útoky byly jedovaté jako uštknutí chřestýše. Po jednom z nich zpracoval Zajíc centr zprava a jeho střelu zastavila levá tyč. Fotbal nahoru-dolů pokračoval a oba celky dávali jasně najevo svou touhu po vítězství. Jako první udeřili domácí – 19. minuta, Radek Kundrata obchází v souboji jeden na jednoho Šrahůlka, poté s přehledem zavěsí – 1:0.
Domácí celek krom rychlých brejků spoléhal rovněž na dlouhé autové vhazování. Po jednom z nich nachází Kundrata zpětnou přihrávkou v pokutovém území Šťastného, jenž míří přesně k tyči – 2:0.
Dva tvrdé direkty pro hostující celek, ten se však nepříznivě se vyvíjejícím stavem zlomit nenechal. 33. minuta, závar v domácí šestnáctce po rohovém kopu Bíly končí Jagošovou tečovanou střelou a míč zapadá obloučkem k levé tyči domácí branky, 2:1.
Odpověď domácích v podobě centru Kundraty a Šťastného hlavička končí těsně vedle.
Do druhé půle však vstoupil hostující celek ve velkém stylu. 51. minuta - Michal Lipčík se protáhl zleva do pokutového území, odkud předložil před branku Jagošovi, ten na dvakrát vyrovnává – 2:2.
Vyrovnávací branka domácí očividně zaskočila a ti se ocitli pod velkým tlakem hostí. Smištík v 56. minutě proniká po pravém křídle, předkládá do střelecké pozice Bílovi, ten však namísto zakončení volí nahrávku Slovákovi, jehož křižná střela končí o pár centimetrů vedle Vaculovy brány. Domácí trenér reaguje na vývoj utkání střídáním a do hry se dostává obávaný kanonýr Lamáček. Po minutě pobytu na hřišti si nachází Lamáček centrovaný míč a na zadní tyči míří hlavou těsně vedle.
Hraje se velmi tvrdě na obou stranách a olej do ohně přilévá svými nepřesnými výroky rovněž sudí Ryba. 76. minuta, po rychlém výkopu Stanislava se dostávají do přečíslení dva na jednoho hostující Bíla s Lukášem Lipčíkem, první jmenovaný předkládá míč spoluhráči do stoprocentní šance, Lipčík však míří nepochopitelně vedle. Za čtyři minuty mají domácí standardní situaci zleva a po centru nebezpečně hlavičkuje střídající Antoš vedle.
Posledních deset minut, oba celky chtějí vyhrát, vstřelit vítěznou branku se však daří hostům. Po protiútoku předkládá Lukáš Lipčík na hranici šestnáctky Slovákovi a jeho nechytatelná střela končí v levém horním růžku domácí brány, 2:3!
Dokonalý úder v posledních minutách hry! Těsně před koncem ještě uniká po pravém křídle rychlý Smištík, předkládá pod sebe Slovákovi, ten tváří v tvář Vaculovi míří vedle.
Závěrečný hvizd rozhodčího rozpoutává na tribuně oslavné chorály hostujících fanoušků..

Sestava Sokola Hroznová Lhota:

                            Stanislav

Suchý     Schwarzbier     Šrahůlek     Bartošek

Smištík J.    Lipčík L.           Bíla            Lipčík M.

                    Slovák             Jagoš
             (90. Smištík P.)