Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOHRÁVANÉ 15. KOLO A TÝM: Sokol Hroznová Lhota - Velké Bílovice 2:0

14. 6. 2009

Sokol Hroznová Lhota - Velké Bílovice 2:0 (0:0)

Branky: 51. Lipčík M., 55. Bíla
 

Domácí tým měl od samého začátku znatelnou územní převahu, nicméně v koncovce byl nepřesný, což dokumentovaly střelecké pokusy Bíly, Pravdy a také Slováka. Když už trefili domácí hráči bránu, stál jim v cestě hostující gólmna Horecký, jenž zkrotil dvě tvrdé střely Pravdy.
Hosté se osmělili až ve 33. minutě, ale Oslzzlý v dobré pozici kopnul do země. Ve 35. minutě pak tentýž hráč nabil Gajdošovi, jehož ránu zkrotil na zemi domácí strážce brány - Štěpán Stanislav.
Domácí odpověděli centrem Michala Lipčíka na volného Slováka, ten však sám před gólmanem zleva přestřelil.
Ve 43. minutě pak po Slovákově centru Pravda sám před bránou promáchnul.

 
Také druhá půle se hrála od samého začátku v režii domácího týmu. Hned v její první minutě propadl centr zprava až k volnému Slovákovi, jehož rána z voleje šla vysoko nad. Za další 3 minuty šel domácí Pravda sám na Horeckého, ale napálil míč pouze do něho. A tak se natěšení domácí fanoušci dočkali až v 51. minutě. Po pěkné kombinaci na levém křídle odcentroval Slovák a Michal Lipčík trefil míč tak, že ten přeskočil Horeckého v bráně Velkých Bílovic a skončil v síti, 1-0.
Za dvě minuty mohlo být ještě veseleji. Bíla prošel zleva do pokutového území, dával pod sebe Slovákovi, ale ten tvrdou střelou napálil pouze obránce.
V 55. minutě se však k přímému kopu z 18 metrů postavil nejlepší střelec domácího týmu Ondřej Bíla a krásnou ranou přes zeď poslal míč o břevo do brány, 2-0.
Hosté se již na nic nezmohli a navíc mohli znova inkasovat. V 56. minutě pálil Schwarzbier hlavou těsně nad, stejně si vedl Bíla po centru Michala Lipčíka v 67. minutě.
Poslední šanci zápasu měl v 90. minutě domácí Michal Lipčík, jenž se opřel do míče po přihrávce bratra Lukáše, ale z deseti metrů mířil rovněž nad bránu.
Právě Lukáš Lipčík se před zápasem vsadil, že vstřelí branku, ale jelikož prohrál, přišel ještě v kabině o své vlasy a nyní je k vidění s vojenským sestříhem.. :-)
Nicméně ani to mu neubralo nic z radosti z vítězného loučení Hroznové Lhoty se sezónou.


Sokol Hroznová Lhota:

Stanislav - Smištík J., Hlahůlek, Schwarzbier, Suchý - Strachota (61. Smištík P.), Lipčík L., Bíla (83. Lipčík J.), Lipčík M. - Slovák (67. Kučera), Pravda


Velké Bílovice:

Horecký - Záruba, Damborský (67. Svoboda), Osička R., Koníček - Mádl, Oslzlý (56. Sláma), Opluštil, Osička L., - Gajdoš, Sycha