Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Hodonín - Sokol Hroznová Lhota 3:0

15. 6. 2008

SK Hodonín – Sokol Hroznová Lhota 3:0 (1:0)

Góly: 35. Duchoslav, 66. Ščevík, 71. Sobotka

Diváci: 50

 

Utkání začalo s patnáctiminutovým zpožděním, neboť jeden z trojice rozhodčích se zdržel.

Při pohledu na sestavu hostí fanoušci jen nevěřícně kroutili hlavou. Ze základní jedenáctky se v ní objevilo pouze 5 hráčů, zbytek byli dorostenci a nestárnoucí Karel Machala.

Utkání mělo na začátku velmi slabou úroveň, když oba celky hrály bez pohybu a velmi nepřesně. V náznaku šance se objevil domácí Duchoslav, ale střílel slabě, za hosty to zkoušel dvakrát Slovák, ale obě jeho střely z dobrých pozic šly vedle. Ve 27. minutě si na centr Sobotky naběhl Liščinský a i jeho nepodařená střela pořádně prohnala Stanislava, jenž musel míč chytat na brankové čáře. Ve 30. minutě si oba domácí borci spolupráci zopakovali. Sobotka unikl po pravé straně Suchému a jeho přihrávku pod sebe napálil Liščinský do břevna. Hostům toto varování nestačilo, a tak za pět minut za svou laxnost v obraně již pykali. Beckův centr mezi obránce si našel Duchoslav a střelou z první po zemi překonal Stanislava, 1-0.

Domácí ještě zahrozili tři minuty před přestávkou, kdy se do skákavého míče opřel Beck a jeho bombu Stanislav skvěle vytěsnil mimo tyče.

Druhá půle měla opět ospalý začátek, ale poté již domácí hráči zařadili vyšší rychlostní stupeň. V obraně hostí již nenastoupil stoper Suchý (bolest nohy) a hra Sokola se sesypala. V 50. minutě vyslal Beck narážečkou do samostatného úniku Sobotku, ale ten si vylámal zuby na strážci hostující brány. V 65. centruje po zemi Páleník a Sobotkovu bombu z deseti metrů Stanislav bravurně vyrazil. Minutu na to prochází další centr až k volnému Ščevíkovi, jenž nemá problém poslat míč křižnou střelou do sítě, 2-0.

Za dvě minuty končí centr Maňáka překvapivě na břevnu domácí brány, ihned z protiútoku pálí Sobotka opět v nadějné pozici vedle. V 71. vyráží do brejku střídající Teplý, centruje na Sobotku a ten se konečně gólově prosazuje, 3-0.

Za pět minut postupuje sám na Stanislava opět výborný Sobotka, ale tentokráte trefuje střelou po zemi pravou tyč. Osm minut před koncem utkání krotí Stanislav krásnou střelu domácího Cupala z dálky a do protiútoku vysílá duo svých spoluhráčů Pravda – Bíla, mladý Jirka Pravda posílá míč kapitánovi hostí do běhu a ten zkouší Žiga z dálky chytře přelobovat, míč však končí nad břevnem. Dvě minuty na to promáchl centr Zálešáka Sobotka, ale do míče se opřel za ním stojící Sládek, jehož tvrdou bombu zastavily Stanislavovy rukavice na brankové čáře, skvělý zákrok!

Tři minuty před koncem ještě trefuje hostující Pravda dlouhým centrem břevno, Hodonín však přesvědčivě vítězí.

 

Sokol Hroznová Lhota:

 

Stanislav

 

Jung                 Suchý               Lipčík M.                   Kučera

                    (45. Lipčík J.)                                 (38. Bartošek)

 

Pravda             Slovák             Bíla (c)             Maňák

 

                        Machala          Náhlík

 

SK Hodonín:

Žigo – Páleník, Ščevík, Cupal, Duchoslav – Konečný (75. Zálešák), Hořáček, Liščinský (c) (45. Sládek), Žurovec (65. Teplý) – Sobotka, Beck