Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. kolo A tým: Sokol Hroznová Lhota – FK Baník Dubňany (1:1) 2:2

13. 4. 2010

Sokol Hroznová Lhota – FK Baník Dubňany (1:1) 2:2

(Lipčík Lukáš, Šrahůlek - Dohnálek Milan, Pochylý)


Hostující Baník příjel do Hroznové Lhoty po dlouhých 7 letech a hned na začátku bylo vidět, že to se záchranou v 1.B. třídě myslí zcela vážně. Tvrdá obrana a hra na tělo dělala domácím po celé utkání velké problémy. Hroznolhoťané se poprvé dostávají do šance po trestném kopu kapitána Ondřeje Bíly. Bohužel trefuje jenom zeď. V 25’ se přes polovinu hřiště dostali i hosté a hned skórovali. Z levé strany odcentroval do prostoru značky pokutového kopu Pavel Šalša. Stanislav na míč nedosáhl a hostující matador Milan Dohnálek osamocen střílí vedoucí branku 0:1.  Jen o několik minut později hlavičkuje těsně nad pravou šibenicí hostí Schwarzbier. Do šance se dostal i Podolan, když jen těsně minul hlavou prudký centr Pravdy. Do hry se stále více zapojoval Petr Lipčík. V 41’ obešel hráče a poslal centr do malého vápna, kde stál přípravený jeho mladší brácha Lukáš a z první srovnává pod golmanem na 1:1. Těsně před koncem dostává domácí Podolan žlutou kartu za simulaci v pokutovém území. Bohužel tentýž hráč je na začátku druhého poločasu sražen Šimkem. S lehkým otřesem, vyraženým zuben a tržnou ranou ve tváři opustil hřiště na nosítkách. Hosté se dostávají do velkých šancí jen sporadicky. Ale v 61’ fauluje za cenu žluté karty Smištík. Pochylý posílá míč z dobrých 45 metrů do vápna. K překvapení všech diváků, hráčů ale hlavně golmana, míč nikdo netečuje a zapadá přímo do branky. 1:2. Za zmínku stojí trestný kop Bíly ze 64. minuty. Hostující golman s klidem chytá míč do náruče. Hra se stále přiostřuje. Zejména hostující Šimek si nebere příliš servítky. Vrcholem je Dohnálkův skrat. Na půlící čáře v 75’, zezadu bez míče falujuje Lukáše Lipčíka a odporoučí se s červenou kartou do kabin. Hroznová Lhota se jen velmi těžce prosazuje přes hostující obranu. Bílův trestný kop z 83’ nijak neohrozil golmana. Fanoušci domácích se ale v 83’ dočkávají. Bíla zahrává rohový kop a sváteční střelec Zdeněk Šrahůlek srovnává hlavou na konečných 2:2.

 

 

 

Hroznová Lhota

 

Stanislav, Štefánek, Pravda, Bíla (C), Lipčík P., Šrahůlek, Schwarzbier, Lipčík J., Lipčík L. Smištík J., Podolan.  Šupa, Jung, Kučera, Hlahůlek, Náhlík

 

 

 

Dubňany

 

Ševela, Šimek, Křižan, Kozák, Janík, Horný, Šáša, Dohnálek Milan, Pochylý, Kalfar, Vacenovský.  Hájek, Dohnálek Marek, Lím.