Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Hroznová Lhota - Sokol Žarošice 4:2

9. 6. 2008

Sokol Hroznová Lhota – Sokol Žarošice 4:2 (3:0)

Branky: 25. Slovák, 31. Bíla, 37. Kučera, 83. Lipčík M. – 58. Chromý, 89. Vymazal

Diváci: 170

 

Na Zelničkách se hrálo bezstarostné utkání, před výbornou kulisou slavících fanoušků. Již v 8. minutě zahrozil hlavou Michal Lipčík, ale míč šel těsně vedle. Ve 24. si na odražený míč počkal Bartošek a levou nohou jej poslal z voleje těsně vedle. Do třetice se už domácí dočkali. Bíla poslal oblouček za obranu na Slováka a ten sám před Jakšem nezaváhal, 1-0. Byl to již 13. zásah domácího bombera.

Ve 31. minutě zahrával standardní situaci Michal Lipčík, jeho centr si sklepl na malém vápně Bíla a z bezprostřední blízkosti propálil Jakše podruhé, 2-0.

Hosté sice kontrovali nebezpečnou střelou, nicméně domácí Slovák odpověděl bombou do břevna. Ve 37. minutě si připsal premiérový zásah v dresu A mužstva také Jan Kučera, když namísto očekávaného centru vyslal nečekanou střelu levačkou k pravé tyči a Jakš nestihl zareagovat, 3-0.

Po změně stran pokračoval domácí fotbalový koncert. Po třech minutách hry sahal Kučera po druhém gólu, ale Jakš jeho tvrdou střelu tentokráte vyrazil. V 52. minutě se blýskl krásnou střelou těsně vedle Jirka Pravda. Hosté se prosadili poprvé v 58. minutě. Po zaváhání domácího obránce Martina Falešníka se dostal k míči Žaroský, oslovil volného Chromého, jenž nekompromisní ranou překonal Stanislava, 3-1.

Zpívajícím domácím fanouškům to však na náladě neubralo a ti hnali svůj tým dál. V 70. minutě se blýskl krásnou technickou střelou Bíla, ale těsně minul. Šest minut nato se domácí kapitán prezentoval další střelou, kterou ještě tečoval těsně mimo odkryté brány Gavlík. Poté o sobě dali opět vědět hosté, ale Vymazal střílel v dobré pozici nad. Minutu po něm si na centr naběhl domácí Pavel Smištík, ale jeho střelu z první Jakš vyrazil. V 83. minutě si na další centr naskočil Michal Lipčík a hlavou vstřelil čtvrtou branku domácího týmu, 4-1.

Hostům se ještě podařilo v 89. minutě  korigovat díky střele Vymazala z dálky na 4-2.

 

Sokol Hroznová Lhota:

 

Stanislav

 

Jung                 Suchý               Lipčík M.                   Falešník

 

Bartoš              Bíla (c)            Slovák                         Kučera

(45. Náhlík)                                                                 (56. Maňák)

                        Pravda             Gavlík

                        (63. Smištík)

 

Sokol Žarošice:

Jakš – Žaroský Z. (c), Barva, Lecián, Vágner – Hanák, Stmiska J., Vymazal, Hampl – Chromý, Žaroský P.