Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Hroznová Lhota – Velké Bílovice 2:0

1. 10. 2007

Sokol Hroznová Lhota – Velké Bílovice 2:0 (0:0)

Branky: 56. Jagoš, 89. Lipčík M.

ČK: 83. Suchý – 90. Krejčiřík

Diváci: 250

 

Krásný podzimní den, spousta burčáku na tribuně, v sestavě domácích zpátky zraněný Michal Lipčík, na Zelničkách oblíbený soupeř z Velkých Bílovic a proti sobě dva nejlepší střelci soutěže – domácí Slovák a hostující Oslzlý. Co víc si mohli fanoušci populárního Traubenu přát? Snad jen trochu vyšší úroveň hry v první půli, která nabídla průměrný fotbal hraný především mezi šestnáctkami. V obraně Velkých Bílovic nenastoupil Radek Drulák starší, jenž byl stále na dovolené, jeho místo stopera tak zaujal Radek Drulák mladší.

První vzrušení na tribuně přinesla 13. minuta a neuznaný gól domácích, který podle sudího Krchňáka padl rukou. Hosté již tradičně spoléhali na rychlé protiútoky. Ve 22. minutě se po jednom z nich prokličkoval obranou domácích Lukáš Osička, ale jeho tvrdou střelu z deseti metrů na poslední chvíli zablokoval stoper Schwarzbier.

Nádherný fotbalový moment přinesla 24. minuta, když se po rohovém kopu opřel do míče z voleje nejlepší střelec domácích Slovák a míč po jeho střele z 20ti metrů těsně minul bránu.

Richard Slovák byl blízko ke gólu také ve 41. minutě, kdy jej ideálně oslovil Lukáš Lipčík, domácí kanonýr postupoval z levé strany na Horeckého, dokázal jej přehodit, míč z brány však vykopával v poslední chvíli Herzán.

Do druhé půle vstoupili aktivně hosté. Ve 49. minutě se po rohovém kopu prosadil hlavou Oslzlý, Stanislav však dokázal vytlačit míč nad břevno. Do kolen srazila hostující hráče obrovská chyba obránce Záruby, od nějž se odrazil centrovaný míč přímo k volnému Jagošovi, jenž neměl problém poslat míč do odkryté brány, 1:0.

Vedoucí branka byla pro domácí celek obrovskou vzpruhou a ten začal ovládat hru. Za dvě minuty přetlačil Jagoš v osobním souboji Druláka a postupoval sám na Horeckého, ten však jeho kličku odhadl a míč mu odebral. Hostující hráči spílali sudímu, že nepískal faul domácího útočníka, ten byl však od samého začátku utkání velmi nepřesný.

V 83. se nechal zbytečně po druhé žluté kartě vyloučit domácí obránce Suchý. Sokol však i v deseti udeřil. Minutu před koncem řádné hrací doby vyrazil po levém křídle do protiútoku Jagoš, probil se přes obránce a servíroval před bránu Michalu Lipčíkovi, ten byl důraznější, než obránce Veselý a střelou do prázdné brány zvýšil na 2:0.

Slavícím fandům domácího celku pokazil radost už jen ostrý zákrok hostujícího Krejčiříka, jenž viděl červenou kartu, faulovaný Lukáš Lipčík musel být odnesen ze hřiště na nosítkách.

Hráči Hroznové Lhoty tak podruhé v řadě na domácím hřišti neinkasovali a porazili nebezpečné Velké Bílovice dvougólovým rozdílem.

 

Sokol Hroznová Lhota:

Stanislav

 

Suchý  Šrahůlek Schwarzbier  Bartošek

(33. Strachota)

Smištík J. Lipčík L.  Bíla Lipčík M. 

(90. Pravda)


  Slovák  Jagoš

  (62. Maňák)

 

Velké Bílovice:

Horecký – Drulák, Herzán, Záruba, Veselý – Oslzlý, Krejčiřík, Osička Roman (64. Hromek), Jung (23. Mázl) – Osička Lukáš, Osička Petr


Hvězda utkání: Jan Jagoš