Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Žádovice - Sokol Hroznová Lhota 1:2

21. 10. 2007

Sokol Žádovice – Sokol Hroznová Lhota 1:2 (0:0)

Branky: 90+1. Drobilík – 80. + 85. Bíla

 

Na žádovické hřiště nemají hráči Hroznové Lhoty dobré vzpomínky, když zde zatím oba své zápasy prohrály (0:2 a 1:3), navíc z posledních dvou střetnutí s rezervou Mutěnic a Podivínem vyšli naprázdno, a tak se o nich před dnešním utkáním s posledním celkem tabulky nedalo hovořit jako o jasném favoritovi. Domácí tým však od samého začátku působil nepřesvědčivým dojmem, bohužel se mu herně přizpůsobili i hosté.

 

O první vzruch se tak postaral až ve 26. minutě hostující Jagoš, jenž se uvolnil a střelou z úhlu rozvlnil boční síť. Domácí celek odpověděl pološancí Bolfa, jenž promáchl a dvěma přímými volnými kopy Drobilíka, které skončily v rukavicích jistého Stanislava. Sedm minut před poločasem se blýskl dvěma šancemi Michal Lipčík, když nejdřív jeho křižnou střelu tečoval domácí obránce a z následného rohu tentýž hráč hlavičkoval těsně vedle. Největší příležitost první půle tak měl hostující Jagoš, jenž z přímého volného kopu tvrdou střelou těsně přestřelil.

 

Do druhého poločasu vstoupili aktivně hosté. Hned po třech minutách unikl po pravé straně Jagoš a jeho střela po předchozí zasekávačce skončila těsně vedle. Stejně se vedlo i domácímu Podéšťovi, jenž se opřel do míče v 60. minutě hlavou. Poté byl k vidění urputný fotbal, v němž hosté bušili do domácí koncentrované obrany. Patnáct minut před koncem se po opakovaném rohu prosadil na malém vápně Michal Lipčík, ale zblízka minul.

 

V 80. minutě však již hostující fanoušci jásali. Tentokrát se ujal akce Lukáš Lipčík, jenž přesným lobem vysunul Bílu a když domácí stoper Zapletal podskočil míč zjevil se hostující kapitán sám před Výstupem, jehož s přehledem přehodil, 0:1.

 

Domácí sice odpověděli střelou Judase, jenž z deseti metrů mířil nad, ale byli to hosté, kdo z rychlého protiútoku pojistil své vedení. Akci vedl Slovák, prodloužil na Bílu, jenž se snažil odcentrovat na volného Jagoše, míč však domácí obrana odrazila zpátky k Bílovi, jenž bez problémů zamířil do prázdné brány, 0:2.

 

Za další dvě minuty mohli hosté napodobit výsledkově českou reprezentaci v Německu, když se Slovák po dalším brejku opřel do Jagošova centru, jeho tvrdou střelu z voleje však domácí obrana zablokovala.

 

V nastaveném čase ještě stihl korigovat skóre po závaru Drobilík, na prohře svého týmu však již nic nezměnil, neboť rozhodčí ihned po rozehrání utkání ukončil.

 

Sokol Hroznová Lhota:

 

Stanislav

 

Jung  Suchý   Šrahůlek Bartošek

(56. Strachota)

 

Smištík P.  Lipčík L  Bíla (c) Lipčík M.

(81. Pravda)

  Slovák   Jagoš

 

 

Sokol Žádovice:

Výstup – Zapletal (c), Hégr, Sehnal, Podéšť – Drobilík, Polášek, Procházka (74. Valenta), Bolf – Hromada, Judas


Hvězdou utkání Žádovice - Sokol Hroznová Lhota byl zvolen Bíla Ondřej