Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velké Bílovice - Sokol Hroznová Lhota 6:3

4. 5. 2008

Velké Bílovice – Sokol Hroznová Lhota 6:3 (2:1)

Branky: 13. Drulák, 44. Opluštil, 54. + 90. Damborský, 76. + 87. Osička Lukáš – 1. + 61. Gavlík, 70. Slovák (PK)

 

Zápas ve Velkých Bílovicích měl raketový začátek. Hned v první minutě netrefil míč internacionál Drulák a hostující útočník Gavlík obstřelil domácího gólmana, 0-1.

Kmenový hráč hroznolhotského B týmu Michal Gavlík mohl svůj gólový účet v áčku rozšířit za dalších sedm minut, ale ve stoprocentní šanci nedal.

Domácí se otrkali ve 13. minutě, kdy se k exekuci přímého volného kopu postavil Radek Drulák a krásnou střelou k tyči vyrovnal, 1-1.

V průběhu první půle byli překvapivě hosté aktivnějším týmem, ale své šance neproměnili. A tak přišel trest. Minutu před odchodem do šaten se po neodpískaném faulu na polovině hřiště dostali domácí do protiútoku a Opluštil si s centrem z pravé strany poradil skvěle, 2-1.

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí. Po nevyužité šanci Slováka opět trestali po rychlé akci přes pravé křídlo a Damborský se nemýlil, 3-1.

Hosty inkasovaná branka probrala z letargie. Nejdříve zahrozil Pravda střelou těsně vedle, poté se k přímému kopu postavil Slovák, jeho střela Horeckému vypadla a Gavlík dorážel, 3-2.

Vyrovnání viselo ve vzduchu – Gavlík při svém útoku na hattrick ve vyložené šanci selhal, v 70. minutě byl však ve vápně faulován Lukáš Lipčík a Slovák ze značky pokutového kopu

zamířil přesně, 3-3.

Nicméně hosté doplatili na katastrofální hru své levé strany, na které operoval slabý Simon Maňák a na neobyčejnou efektivitu domácích borců v koncovce. Šest minut po vyrovnávacím gólu strhnul vedení na stranu Velkých Bílovic Lukáš Osička, který si počkal opět na centr z pravé strany a prostřelil Stanislava, 4-3.

V 86. minutě sahali hosté po vyrovnání, když po trmě - vrmě ve vápně pálil Slovák, ovšem Drulák napravil své zaváhání při prvním gólu a vykopával míč z brankové čáry. Otřepané nedáš – dostaneš se naplnilo hned za minutu. Domácí opět zahráli rychlou akci přes pravé křídlo a Lukáš Osička svým druhým gólem uklidnil svůj tým, 5-3.

Hosté si vypili kalich hořkosti do dna v poslední minutě, kdy po chybě Junga zvýšil z brejku Damborský na konečných 6-3.

 

 

 

Sokol Hroznová Lhota:

 

Stanislav

 

Jung                 Suchý               Schwarzbier                 Bartošek

                                                                                   

Pravda             Lipčík L.         Lipčík M.                   Maňák

                                                                                   

                        Slovák             Gavlík

 

Velké Bílovice:

Horecký – Drulák, Záruba, Mikulič, Veselý – Oslzlý, Opluštil, Krejčiřík (Hromek), Osička Petr (Damborský) – Osička Lukáš, Mádl (Osička Roman)